Monday, November 28, 2011

Dimana ader kesusahan di situ ader kejayaan...

Kejayaan tak akan datang bergolek...

Berakit rakit ker hulu bersenang2 kemuara...
Bersusah-susah dahulu bersenang2 kemudian...

Dimane ader usaha disitu ader jalan...

ok cukup lah.. ni antara kata2 untuk mengambarkan keadaan saya sekarang... winter memang mencabar wooo..

nak bangun pagi untuk ke kelas sangat susah.. sejuk.. tu belum hari hujan ..

time nak study pulak.. sejuk jugak.. nak selimut dengan selimut tebal.. bila dah berselimut cepat jer mata nak tutup.. selesai study bersama mimpi2 indah..

doa2 dapat lah dikuatkan hati ... tak nak ponteng kelas dah.. nak study betul2..

p/s :

1.Mula2 pasal man of honor ep 13 & 14 .. aku tak tahu lah betul2 ada manusia jahat macam president tu... sumpah menyampah dengan muka dia.


2. Dengan hati yg bulat .. aku tekad nak ambik balik internal medicine.. harap2 dimudahkan segala nya..

3. musim pilihan raya egypt.. harap2 berjalan dengan aman..

ya Allah bagilah kesejahteraan kepada negara ini untuk selama-lamanya.. kerana aku banyak terhutang budi dan ilmu disini..

Sunday, November 13, 2011

bye2 pediatric...

Hari ini secara rasmi nya habis lah round kat wad pediatric ..mesti lepas ni rindu dekat budak2 comel..

Round pediatric berakhir dengan exam MCQ yg sangat mencabar.. pengajaran lepas ni tengok sukatan pelajaran betul2.. lepas exam MCQ sebab otak terus jem... dah tak boleh nak baca untuk OSCE.. nasib baek lah ader seseorang yg bagi semangat... terima kasih .. jasamu akan dikenang..

tapi yang best nya kali ini aku mampu mencapai rekod 99% kehadiran ke kelas... mane 1% lagi? terbabas di hari terakhir.. ponteng ILA...

tekkkkkk tekkkkkk otak jem tibe2... sebab terlampau lama tak tulis blog.. oleh itu sekian terima kasih..

ps :

1. selamat menduduki peperiksaan spm kepada calon2 spm 2011..

2. nak cakap jugak man of honor terlampau best ... sweet giler.. penuh unsur2 suspen...




3. lagi 7 hari genab lah setahun aku dapat gelaran isteri ...














Dulu...kini...selamanye..insyallah...